Naše akce

Halloween na úřadě (2.11.)

Říjen už je tady a přípravy na halloween jsou v plném proudu. Přijď se 2.11. podívat na naši halloweenskou akci. Odneseš si tématickou fotku, halloweenský přívěšek a nemálo zážitků.

Vánoce na úřadě (14.12.)

Vánoční atmosféry není nikdy dost, a proto jsme si pro tebe připravili vánoční akci. Těšit se můžete na koledy, vánoční vyrábění, informace o tradicích ale i sněhovou bitvu.

Párkové závody

Již druhý pokus o uspořádání lyžařských závodů ve Lhotce ale tentokrát budeme připraveni na nepřízeň počasí. Kromě samotného závodu, bude připravený i venkovní program a pro zmrzlíky teplý čaj a vnitřní posezení.

Velikonoční dílničky

Chodíte kupovat pomlázku? Nechcete před velikonocemi sedět doma? Chcete si zasoutěžit? Tak to jsou Velikonoční dílničky přesně pro vás. Upleteme pomlázky, zahrajeme si zábavný kvíz a zjistíme něco o tradicích.

Velikonoční Lhotka

Po Velikonočních dílničkách ve Žďáře nás čeká ještě Velikonoční Lhotka. Zde se víc zaměříme na komunitu a výzdobu okolí. Nemusíte se ale bát, velikonoce stále zůstanou hlavním tématem akce.

Čarodějná akademie

Přijďte si před pálením čarodějnic udělat řidičák na koště nebo třeba i doktorát z vaření lektvarů. Nebo si radši vyrobíte čarodějnou hůlku? Každý účastník dostane diplom s osvědčením o absolvování Čarodějné akademie.

Minulé akce

Letní kino

V době letní prázdnin se ve Lhotce odehraje pouze jediná akce a my se proto rozhodli, že si také jednu připravíme. Přišli jsme proto s nápadem na letní kino a doufáme, že se tato akce ujme a budeme ji moct zopakovat.

Noční bojovka - kids

Noční hra pro děti. Tato akce proběhla v rámci Pálení čarodějnic pořádaném SDH Lhotka.

Velikonoce na úřadě

Velikonoční akce pro děti a rodiče. Těšit jste se mohli na pletení pomlázky, barvení vajíček a hledání čokoládových vajíček.